Venim in sprijinul tau

Gratarul Dragomir este una dintre putinele firme din Romania care isi bazeaza activitatea pe calitate si traditie. Incercand constant sa ofere cele mai bune produse din caramida, gama de produse pe care acest brand o poate oferi este extrem de variata. Pornind de la gratare de gradina, pana la orice tipuri de grill, barbeque sau sobe cu plita pe lemne, ori cuptoare de pizza, toate sunt zidite de o echipa specializata cu o vasta experienta in domeniu. Mai mult de atat, Gratarul Dragomir pune la dispozitia clientilor servicii pentru construirea de rotisoare cu actionare electrica, seminee de gradina si orice fel de constructie care implica un foc deschis, alaturi de cosurile de fum aferente.

Gratarul Dragomir, idei practice pentru rezultate magnifice

Compania Gratarul Dragomir asigura servicii complete pentru o gama vasta de lucrari, asigurand atat materialele, cat si manopera si transportul. Mai mult de atat, muncitorii sunt cazati in rulote mobile, iar cand proiectul este terminat se ofera chiar si curatenie la fata locului. Astfel, proiectele pot fi comandate din orase precum Bucuresti,  Suceava,  Brasov, Iasi,  Neamt,  Vrancea,  Constanta,  Brasov, Prahova si Tulcea. Nu in ultimul rand, fiecare client in parte dispune de consultanta profesionala gratuita, lucru care face alegerea produselor dorite extrem de usoara si eficienta. Fiecare comanda in parte reprezinta pentru echipa Gratarul Dragomir o noua provocare tratata cu profesionalism si ingeniozitate. De-a lungul timpului acest brand a devenit un adevarat lider de piata, aducand la lumina o serie de gratare de gradina de calitate, bazate pe cele mai moderne tehnici de constructie, dar care, reusesc sa pastreze un aspec traditional si inedit. Originalitatea companiei izvoraste dintr-o vasta experienta in domeniu, concomitent cu o placere debordanta pentru a duce mai departe o traditie veche de sute de ani. Fie ca este vorba de gratare de gradina simple sau multifunctionale, acestea pot lua orice forma si design in functie de preferintele clientilor. Astfel, fie ca sunt moderne, traditionale sau medievale, toate au o garantie unica pe piata, de peste zece ani.

Gratare de gradina executate perfect pentru o folosire indelungata

Atunci cand vine vorba de gratare de gradina fiecare client in parte doreste un produs special, care sa reziste in timp si care sa se muleze perfect pe nevoile si dorintele sale. Orice lucrare in parte este inceputa de la zero, pornind de la informatiile pe care clientul le ofera. In acelasi timp, acesta va beneficia de sfaturi de incredere care sa reduca atat costurile, cat si sa ofere cele mai bune performante. Existenta unui gratar in orice curte aduce cu sine o serie de momente unice, de mese copioase in familie sau alaturi de prieteni. Astfel, de primavara pana toamna masa poate fi servita direct afara, fara mirosuri neplacute, intr-un mod sanatos si benefic. De la carne fripta sau frigarui, pana la legume coapte, acestea toate pot fi gatite pe o serie de gratare de gradina perfecte din toate punctele de vedere care promit sa devina o adevarata traditie in orice familie.

Gratare de gradina de la Gratarul Dragomir, calitate si traditie adusa in vietile romanilor.