Gratar de curte Oancea

Functionalitatea acestui produs a fost extinsa cu ajutorul imaginatiei izvorata din dorinta de a avea intr-un spatiu relativ restrans o multitudine de functionalitati .Astfel cu ajutorul acestui sanctuar putem transforma simplul gatit intr-un adevarat ritual gastronomic.

Pe langa grill-ul clasic pe care orice familie ar trebui sa-l aiba in gradina indiferent de arhitectura casei,putem in interiorul gratarului adauga inca doua functionalitati cum sunt afumatoarea si rotisorul electric.In lateralul gratarului mai adaugam o soba cu plita taraneasca asemeni celei de la bunica de la tara la care putem coace linistiti atat vinete,ardeii cat si prepara o tochitura asezonata cu mamaliguta fiarta in tihna la foc domol.De multe ori ati admirat la pizzerie cuptorul pe lemne si poate v-ati imaginat cum ar fi ca acasa la dumneavoastra sa va coaceti propria pizza, placinta sau sarmalele in vasul de lut la propriul cuptor.Ca orice bucatarie adevarata, acest ansamblu multifunctional necesita o masa pe care in cazul nostru, o realizam din granit natural si daca se doreste putem incastram o chiuveta realizata manual cu aceeasi culoare si din acelasi material  cu blatul,avand grija la detalii cum ar fi sa folosim o baterie antichizata.

Nu putem uita de spatiile functionale pentru depozitare situate sub masa de lucru, gratar si respective cuptor pe care la cerere le putem inchide cu usi din lemn stratificat (nu se curbeaza) accesorizate cu balamale si manere vopsite in camp electrostatic (nu ruginesc).

Dimensiunile acestui ansamblu multifunctional sunt:lungime minima 4,2-4,5 ml , latime 1m , inaltime 2,8 m si la cerere se poate modifica.

Timpul de executie este de maxim 9 zile.

Gratarul Dragomir serviciu complet si anume asigura materialele necesare,mana de lucru calificata ,transportul si cazarea muncitorilor in rulote mobile .

Personalul este instruit astfel incat pe durata executiei lucrarea sa se desfasoare conform graficului, standardului de calitate , pastrand confidentialitatea si garantand proprietatea clientului.

Pretul Modelului Oancea 16000 ron.

 

CAZAREA ECHIPELOR SE FACE IN RULOTE MOBILE ASIGURAM : TRANSPORT, MATERIALE, MANOPERA SI CAZARE .

 

Spuneți și prietenilor (share):
Facebook
Google+
LinkedIn
WhatsApp

Ce spune lumea despre noi